Lockers & Kluisjes

Lockers

Bent u aan het twijfelen om een locker te kopen? Locker Concept, onderdeel van o27, staat bekend als dé lockerspecialist in Nederland voor particulieren en (overheids)bedrijven. Wij bieden u de perfecte opbergoplossing in kunststof en metalen lockers. Waar mogen wij u mee van dienst zijn?

 

Wilt u een locker kopen?

Dan hebben we een zeer ruim aanbod met lockers en kluisjes beschikbaar van diverse kwaliteitsmerken. Bij Locker Concept werken we met eigen import en voorzien we de Europese markt van lockers voor binnen- en buitengebruik. Al sinds 2008 mogen wij ons specialist op het gebied van (kunststof) lockers noemen. Maar waarom raden wij kunststof lockers aan als u een locker wil kopen? Los van de esthetische waarde hebben kunststof lockers verschillende praktische voordelen:

  • Het zijn roestvrije lockers en dus zijn ze geschikt voor gebruik in vochtige (buiten)ruimtes.
  • Kunststof is door- en doorgekleurd waardoor het achterliggende materiaal van de lockers zelfs bij krassen niet zichtbaar is.
  • Het materiaal is slagvast waardoor het niet/nauwelijks deukt of barst.
  • De systemen zijn modulair zodat u met diverse basismaten één geheel samenstelt. Combineer grote lockers bijvoorbeeld met minikluisjes.

Uiteraard kunt u ook een locker van ander materiaal bij ons kopen, zoals een van onze metalen lockers.

 

Plaats eenvoudig een bestelling

Het kopen van een locker is bij Locker Concept erg eenvoudig. Plaats online een bestelling voor de gewenste kluisjes. Heeft u vragen over het juiste slot of de kluisafmetingen? Of wenst u advies over de kleurstelling? Dan staan onze lockerspecialisten voor u klaar. Neem contact met ons op via het contactformulier, [email protected] of +31 20 77 28 660. We geven vrijblijvend, gedetailleerd advies op basis van uw wensen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »