Kleine locker huren

Geen producten gevonden...
  • ✓ Specialist in kunststof lockers
  • ✓ Vrijblijvende offerte
  • ✓ Ontzorging van A tot Z

 

Een kleine locker huren is de perfecte oplossing om compacte opbergmogelijkheden te voorzien. Bezoekers of werknemers vinden het prettig om persoonlijke bezittingen zoals telefoons, portemonnees en andere kleine spullen veilig weg te leggen. De kleine locker biedt hiervoor de uitkomst!

 

Bekijk ons assortiment lockers

 

Een kleine locker huren binnen een totaalconcept

Het huren van lockers moet eenvoudig, snel én efficiënt zijn. Daarom bieden we vanuit Locker Concept altijd een complete dienstverlening aan als u een kleine locker wilt huren. Na de huurovereenkomst brengen wij de minikluisjes namelijk bij u op locatie. Indien gewenst nemen wij zelfs de op- en afbouw voor onze rekening. Op deze manier heeft u zelf geen omkijken naar de plaatsing van de kluisjeskasten. Wilt u een enkele kleine locker liever zelf kopen in plaats van huren? Ook dat is met ons uitgebreide aanbod mogelijk!

 

Bespreek uw project met een van onze experts

Bij Locker Concept denken we graag met u mee om uw project zo efficiënt mogelijk in te richten. Een van onze lockerexperts bespreekt uw wensen met u. Op basis daarvan bieden wij een vrijblijvende offerte aan voor het huren van een of meerdere kleine lockers. Neem contact met ons op via +31 20 77 28 660, [email protected] of het contactformulier. Waar mogen wij u mee van dienst zijn?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »