Signingproducten, o.a. Vloerstickers & Tape

Afzetmateriaal is dé manier om bezoekersstromen te reguleren op een evenement of in uw winkel, restaurant of praktijkruimte. Dit is uiteraard nog belangrijker geworden in de 1,5 metermaatschappij. Dankzij ons ruime assortiment afzetmateriaal communiceert u duidelijk hoe er correct afstand wordt gehouden. Dit resulteert in een veilige omgeving voor uw werknemers én bezoekers, volledig volgens de ARBO-richtlijnen.

 

Regulier bezoekers- en werknemersstromen met afzetmateriaal

Bij Locker Concept bieden wij verschillende veiligheidsproducten aan vanuit ons concept Veiliger Werken. Afzetmateriaal is ontzettend belangrijk voor het reguleren van de bezoekers- en werknemersstroom in uw bedrijf. Met vloermarkeringstape creëert u bijvoorbeeld staanplaatsen met voldoende afstand ertussen. Plaats hier een vloersticker met ‘afstand houden’ in voor extra duidelijkheid. Daarnaast geeft u de looprichting met een vloersticker en afzetlinten aan. Voor extra zichtbaarheid op de werkvloer voorziet u uw werknemers van hesjes met ‘1,5 meter afstand’ erop.

 

Vraag veiligheidsadvies op maat aan

Maak social distance duidelijk met behulp van het afzetmateriaal van Veiliger Werken. Wij geven graag advies over het veilig inrichten van uw winkel, magazijn of kantoor. Schakel hier onze veiligheidsspecialisten voor in. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 20 77 28 660.

Bekijk ook de webshop van Veiliger Werken voor meer veiligheidsmaterialen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »