Mini Lockers: GSM, portemonnee, sleutels..

 

Een minikluisje is bij uitstek geschikt voor het opbergen van telefoons, camera’s, sleutels, portemonnees en andere kleine persoonlijke eigendommen. De specialisten van Locker Concept denken graag met u mee om de meest geschikte oplossing voor uw project te vinden. Een minikluisje uit ons aanbod wordt voornamelijk ingezet door scholen, bedrijven en horecagelegenheden.

 

Een minikluisje gemaakt van kunststof

Ieder minikluisje of locker van klein formaat in ons aanbod is gemaakt van kunststof. Wij bieden dit materiaal aan omdat het slagvast en recyclebaar is. Daarnaast zijn de minikluisjes modulair op te bouwen. Op deze manier garanderen we dat u precies de breedte en hoogte ontvangt die u wenst. Daarnaast beschikken we over minikluisjes in verschillende RAL-kleuren en zijn deze voorzien van diverse sloten, zoals een mechanisch cijferslot. In ons aanbod hebben we ook diverse lockers met of zonder afstortgleuf beschikbaar.

 

Schakel ons in bij het maken van een keuze

Heeft u moeite met het maken van een keuze met betrekking tot het soort minikluisje? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat u de juiste keuze maakt! Wij staan u graag te woord als u belt naar +31 20 77 28 660 of een e-mail stuurt naar [email protected].

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »