Mini Lockers: GSM, portemonnee, sleutels..


Mini Lockers bij Lockerconcept.nl

Mini lockers zijn geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld telefoons, camera's, sleutels en meer.  Hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u natuurlijk graag te woord.

Kunststof Mini Lockers

De Mini Lockers die beschikbaar zijn op www.lockerconcept.nl zijn gemaakt van kunststof. Een slagvast materiaal, recyclebaar, en modulair op te bouwen. Zo bestelt u precies het aantal in breedte en hoogte dat u wenst. Daarnaast beschikken wij over verschillende kleuren, sloten en de optie om met of zonder afstortgleuf (voor enveloppen en bijv. papiergeld bij pizza koeriersbedrijven) te bestellen.

Wanneer kiest u voor een Mini Locker?

Wij merken dat deze producten vooral populair zijn voor vele doelgroepen. Scholen, horeca, bedrijven etcetera.

Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt en dat u blij bent met uw aankoop. Daarom helpen wij u natuurlijk graag bij het kiezen van de juiste Mini Locker. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 7728 660, per e-mail en u kunt natuurlijk ook altijd een afspraak inplannen om bij ons langs te komen.

Mini Lockers veilig bestellen bij Lockerconcept.nl

Als u bij ons bestelt, bent u zeker van het volgende:

- Uw bestelling wordt altijd netjes en snel geleverd
- U bestelt via een beveiligde website
- Wij maken gebruik van betrouwbare betaalmethodes als iDeal
- Wij zullen altijd ons best doen u zo tevreden mogelijk te maken. We zien u natuurlijk graag vaker terug als klant
- Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »