Plexiglas Bureau/Balie/Vloer schermen

Het plexiglasscherm maakt uw werkruimte veilig voor werknemers én bezoekers, zonder dat het persoonlijke aspect verdwijnt. Dit type scherm is gemaakt van acrylglas en is dus gewoon doorzichtig. Het hindert de communicatie niet. Op toegankelijke wijze de veiligheid bevorderen: dat is ons doel!

 

Welk model plexiglasscherm past het best bij uw toepassing?

Het plexiglasscherm wordt ook wel een spatscherm, hygiënescherm, kuchscherm of opzetwand genoemd. In het Veiliger Werken-concept hebben we verschillende modellen van deze schermen beschikbaar. Denk hierbij onder andere aan:

Bovendien is het mogelijk om onze specialisten in te schakelen voor het plaatsen van het plexiglasscherm. Van een verrijdbare oplossing tot een op maat gemaakte montage op uw TFT-scherm; alles is mogelijk bij Locker Concept!

 

Schakel ons in voor deskundig advies en een passende veiligheidsoplossing

Heeft het daadwerkelijk nut om dit scherm op de werkvloer te installeren? Onze specialisten denken graag met u mee om een passende veiligheidsoplossing te vinden. Bel naar +31 20 77 28 660, stuur een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in om vrijblijvend een afspraak in te plannen. Dan nemen we de mogelijkheden graag met u door!

Bekijk ook de webshop van Veiliger Werken voor meer veiligheidsmaterialen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »