Verhuur van lockers en meubilair

Lockerverhuur

Bent u van plan om een locker te huren? Verhuur is de ideale oplossing wanneer u tijdelijk opbergcapaciteit nodig heeft. Daarnaast is het huren van lockers dé manier om wel te beschikken over het materiaal, zonder direct een investering te maken. Bij Locker Concept denken we graag mee over de meest geschikte invulling voor uw project.

 

Een locker huren voor een kostenefficiënte inrichting van uw project

Zelf een kluisjeskast aanschaffen is niet in iedere situatie even efficiënt. Wellicht gaat u een evenement organiseren en heeft u tijdelijk veel opbergruimte nodig voor uw bezoekers. Of breidt u de capaciteit van uw bedrijf tijdelijk uit en heeft u meer personeel dat zich moet omkleden? Dan zijn er meer kledinglockers nodig! In al deze gevallen raden wij het huren van een locker aan. Zo hoeft u zelf geen investering te maken en beschikt u direct over de kluisjes. Besluit u een locker bij ons te huren? Dan regelen wij tevens de op- en afbouw! Dat is het totaalconcept van Locker Concept.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bij Locker Concept denken we altijd mee in oplossingen die volledig binnen uw project en budget passen. Het huren van een locker of kluisjescombinatie is daar geen uitzondering op! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of spar met een van onze lockerexperts over de perfecte inrichting van uw project. Bel naar +31 20 77 28 660, stuur een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier op de website in.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »