Metalen locker

  • ✓ Specialist in kunststof lockers
  • ✓ Vrijblijvende offerte
  • ✓ Ontzorging van A tot Z

 

De metalen locker is een van de meest esthetische oplossingen wanneer u een opbergmogelijkheid wilt bieden aan uw bezoekers en/of werknemers. Dankzij het deskundige advies van onze experts krijgt u de metalen lockerkast die perfect past bij uw toepassing. Wanneer mogen wij uw opbergcapaciteit uitbreiden?

 

Bekijk ons assortiment lockers

 

Wat zijn de voordelen van een metalen locker?

Het belangrijkste voordeel van metalen kluisjes is dat ze erg robuust zijn. Het materiaal raakt niet snel beschadigd. Dit betekent dat een metalen lockerkast lang meegaat en dus een goede investering is wanneer u ervoor kiest om lockers te kopen. Daarnaast is een metalen locker zeer stabiel en schok- en stootbestendig. Het is dus zelfs in de meest robuuste omgevingen te gebruiken. Bij Locker Concept bieden wij bovendien metalen kluisjes aan van verschillende afmetingen. Of u nu op zoek bent naar een minikluisje of juist een complete kledinglocker wenst, bij Locker Concept hebben we het allemaal in het aanbod.

 

Past de metalen lockerkast bij uw toepassing?

De opbergspecialisten van Locker Concept denken uiteraard met u mee om de beste metalen lockerkast voor uw toepassing te vinden. Het belangrijkste is om onderscheid te maken tussen tijdelijke en permanente projecten. Bij een tijdelijk project heeft u de opbergcapaciteit van de kluisjeskasten maar voor een bepaalde periode nodig. Dan is het wellicht verstandiger om de lockers te huren. Dankzij verhuur hoeft u zelf geen investering te doen. Bovendien komen onze medewerkers de metalen kluisjes op- en afbouwen op locatie. Heeft u de metalen lockerkast nodig voor een permanente inrichting? Dan denken we graag mee om de meest kostenefficiënte inrichting voor u te bewerkstelligen.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de metalen kluisjes

De opbergspecialisten van Locker Concept denken uiteraard met u mee om de beste metalen locker voor uw toepassing te vinden. Tijdens een persoonlijk gesprek geven wij graag advies op maat en maken we een vrijblijvende offerte voor u op. Bel naar +31 20 77 28 660, stuur een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in om een afspraak te maken!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »