Cilinderslot

  • ✓ Specialist in kunststof lockers
  • ✓ Vrijblijvende offerte
  • ✓ Ontzorging van A tot Z

 

Met een cilinderslot bergt u spullen veilig op in een kluisje of locker. U wilt er zeker van zijn dat de eigendommen van uw bezoekers of werknemers zonder zorgen opgeborgen worden. Bij Locker Concept werken we met ons huismerk van o27, waarmee we de veiligheid altijd garanderen!

 

Bekijk ons assortiment sloten

 

Kies voor een cilinderslot vanwege het veiligheidsniveau

Een groot voordeel van een lockerkast met slot is het veiligheidsniveau. Het is namelijk niet mogelijk om de sleutels bij een sleutelmaker na te laten maken. Dit kan enkel uitgevoerd worden door de fabrikant, waardoor er geen risico is op duplicaten zonder uw medeweten. Bij Locker Concept vernieuwen wij onze concepten regelmatig. Daarom bieden we periodiek lockers met een cilinderslot aan tegen een aanbiedingsprijs. Wilt u liever niet meer met sleutels werken? Dan hebben wij ook verschillende kluisjes met cijfersloten in het aanbod beschikbaar, zoals een locker met een mechanisch cijferslot.

 

Ontdek welk slot het best past bij uw toepassing

Onze lockerspecialisten denken mee of het cilinderslot de meest geschikte oplossing is voor uw opbergvraagstuk. Neem hiervoor contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via +31 20 77 28 660, [email protected] en het contactformulier. Voor zowel particulieren als bedrijven maken wij graag een vrijblijvende offerte voor locker(s) met een cilinderslot.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »