Mechanisch cijferslot

  • ✓ Specialist in kunststof lockers
  • ✓ Vrijblijvende offerte
  • ✓ Ontzorging van A tot Z

 

Een mechanisch cijferslot is hét alternatief voor het elektronische pincodeslot. Dit type slot werkt met een cijfercombinatie die op een niet-elektronische manier wordt ingevoerd. Een groot voordeel van het mechanisch cijferslot is dat deze niet onderhevig is aan storingen in het systeem. Bij Locker Concept bieden we beheerders de mogelijkheid om optioneel een moedersleutel bij te bestellen. Hiermee achterhaalt u de ingestelde code en reset u het slot indien nodig.

 

Bekijk ons assortiment sloten

 

Is een mechanisch cijferslot het meest geschikt voor uw toepassing?

Het is volledig afhankelijk van uw eigen project wat voor locker u nodig heeft. Bent u voor een tijdelijke inrichting op zoek naar goedkope kluisjes? Of wilt u juist een garderobelocker met mechanisch cijferslot aanschaffen voor de inrichting van uw zwembad, wellness of fitness? In ons aanbod hebben we alle mogelijke sloten beschikbaar. Heeft u liever een andere soort sluiting in plaats van een mechanisch cijferslot? Ook dan bieden we voldoende opties. Denk aan een ouderwets hangslot of een handig cilinderslot, maar ook een elektronisch sluitingssysteem is mogelijk!

 

Ontvang advies op maat over uw project

Wilt u graag advies op maat ontvangen over het gebruik van kluisjes met een cijferslot? Neem dan contact op met onze lockerspecialisten. Wij denken graag met u mee om uw project zo efficiënt mogelijk in te richten. Bel naar +31 20 77 28 660, stuur een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »