Evenementenlockers

  • ✓ Specialist in kunststof lockers
  • ✓ Vrijblijvende offerte
  • ✓ Ontzorging van A tot Z

 

Evenementenlockers maken het voor uw bezoekers eenvoudig om spullen op te bergen. Het is een fijne opbergplaats voor jassen, autosleutels, belangrijke documenten en andere zaken die ze liever niet continu meenemen. Als organisator wilt u het uw bezoekers ook zo prettig mogelijk maken. Evenementenlockers helpen daarbij!

 

Bekijk ons assortiment lockers

 

Wilt u evenementenlockers huren of kopen?

Evenementenlockers van Locker Concept zijn perfect voor verschillende evenementen. Heeft u lockers voor een festival nodig of een ander jaarlijks evenement? Dan loont het wellicht om de lockers te huren. Op deze manier hoeft u geen grote investering te doen, maar heeft u wel de mogelijkheid om uw bezoekers een veilige opbergruimte aan te bieden. De laatste jaren zijn GSM-lockers ook een stuk populairder geworden. Hier laden bezoekers eenvoudig hun smartphone op tijdens een evenement. Bent u een evenementenorganisator en zou u het prettig vinden om lockers te kopen voor eigen beheer? Dan denken we graag in oplossingen met u mee!

 

Vraag om passend advies aan onze lockerspecialisten

In ons aanbod evenementenlockers vindt u verschillende kwaliteitsmerken. Wilt u graag weten welk type locker het best past bij uw toepassing? Onze lockerspecialisten zijn u van dienst met advies en een offerte op maat. Neem contact met ons op via +31 20 77 28 660, [email protected] of het contactformulier.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »