GSM-locker huren

Geen producten gevonden...
  • ✓ Specialist in kunststof lockers
  • ✓ Vrijblijvende offerte
  • ✓ Ontzorging van A tot Z

 

Een GSM-locker huren zal voor uw bezoekers en/of werknemers een perfecte uitkomst zijn! Het is de ideale plek om telefoons, portemonnees en andere kleine voorwerpen in op te bergen. De GSM-locker wordt vooral gebruikt in openbare ruimten zoals bibliotheken, zwembaden en sportcentra. Op de werkvloer kan het echter ook prettig zijn om de telefoon en andere persoonlijke eigendommen veilig op te bergen.

 

Bekijk ons assortiment lockers

 

De GSM-locker kunt u huren in verschillende afmetingen

Bij Locker Concept maken we het huren van lockers eenvoudig. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook de op- en afbouw op locatie van de lockers op ons nemen? En dat het mogelijk is om bijvoorbeeld voor een evenement direct verschillende sanitairstations in te richten met zeepdispensers en desinfectiepompjes? Naast dat u een minikluisje kunt huren voor het opbergen van kleine eigendommen, hebben wij ook andere GSM-lockers beschikbaar. De meest geschikte afmeting van de locker is namelijk afhankelijk van het doel. Hier geven wij graag advies over!

 

Breng uw project bij ons onder

Wilt u graag een GSM-locker of andere kleine locker huren? Wij denken met u mee en kijken welke uitvoering het best bij uw wensen past. Neem contact op met onze lockerspecialisten voor meer informatie en een vrijblijvende offerte voor uw project. Wij zijn bereikbaar via +31 20 77 28 660, [email protected] en het contactformulier.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »