Kunststof Locker Extreme 60

Artikelnummer: HD03V
Levertijd: 3-5 werkdagen

↑ Configureer met de keuzes hierboven eenvoudig úw perfecte locker(s) ! ↑

De Extreme kunststof locker is leverbaar in 4 kasthoogtes, heeft een kastromp uit één stuk, een doorlopend gesloten scharnier, en een nagenoeg massieve deur met meerdere kleur- en slot opties. Roestvrij, zeer sterk, en duurzaam.

Afmetingen:
Breedte: 38,5 cm
Diepte: 50 cm
Hoogte naar keus 45, 60, 90 of 180 cm.

Toepassing:
Geschikt voor binnen- én buiten gebruik (buiten onder afdak), bijvoorbeeld bij buitenzwembaden, sportvelden, golfbanen, scholen, fitness centra, fabrieken en ziekenhuizen.

De ultieme stevigheid, de naadloze afwerking en het vanzelfsprekend niet kúnnen roesten, maken de kasten in het bijzonder goed reinigbaar en daarmee extra geschikt voor toepassing waar ook hygiëne vereisten gelden, zoals de voedselverwerkende industrie.

De gebruikte materialen zijn bovendien UV (8) bestendig, bestand tegen temperaturen van -40 tot 80 ℃, en bovendien recyclebaar.

Levertijd:
Wij leveren de diverse uitvoeringen uit voorraad, maar afhankelijk van het door u gewenst aantal kan het voorkomen dat onze voorraad niet toereikend is. Vraag daarom, als dit van belang is, eerst naar de beschikbare aantallen.

Materiaal & productie:
Gemaakt van high density polyethylene (HDPE), met kastrompen uit één stuk gegoten, resulterend in bijzonder sterke en nagenoeg ‘hufterproof’ lockers, waarbij door de productietechniek een (nauwelijks waarneembaar) maatverschil kán voorkomen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »